GGTO

GARANTIEFONDS VOOR GESPECIALISEERDE TOUROPERATORS

LAZOA Travel is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO) onder lidnummer 1544. De GGTO is vergelijkbaar met de SGR, maar is speciaal in het leven geroepen voor kleine reisspecialisten en biedt dezelfde garanties.

Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

Als lid van het garantiefonds is LAZOA Travel verplicht voor deze garantstelling aan de klant € 15,00 per boeking (niet per persoon) in rekening te brengen. Dit geldt voor factuurbedragen tot € 12.500. Is het bedrag hoger dan € 12.500 wordt tweemaal of driemaal de bijdrage gevraagd, met een maximum van € 37.500. Met deze bijdrage, die wordt afgedragen aan de GGTO, wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Het bedrag staat op de factuur vermeld.

De garantie wordt geboden op pakketreizen, niet op losse boekingen van accommodaties of losse vliegtickets. Voor dergelijke boekingen wordt dan ook geen klantenbijdrage in rekening gebracht.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de Stichting GGTO: www.stichting-ggto.nl

VERENIGING VAN KLEINSCHALIGE REISORGANISATIES

LAZOA Travel is lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) onder lidnummer 18080. De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de VvKR: www.vvkr.nl

Reisverzekering Allianz

ALLIANZ GLOBAL ASSISTANCE

LAZOA Travel werkt samen met Allianz Global Assistance voor wat betreft de reis- en annuleringsverzekeringen. LAZOA Travel raadt iedere reiziger aan zich goed te verzekeren. Uiteraard is het ook mogelijk om bij een andere maatschappij uw verzekeringen af te sluiten.

Desgewenst kunt u hier een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten.