GGTO

GARANTIEFONDS VOOR GESPECIALISEERDE TOUROPERATORS

LAZOA Travel is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO) onder lidnummer 1544. De GGTO is vergelijkbaar met de SGR, maar is speciaal in het leven geroepen voor kleine reisspecialisten en biedt dezelfde garanties.

Het Garantiefonds GGTO garandeert reizigers, die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators, dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn vóór het vertrek maar ook tijdens de reis.

Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorg dragen.

Als lid is LAZOA Travel verplicht voor iedere reiziger € 7,50 bijdrage aan het Garantiefonds GGTO in rekening te brengen. Dit bedrag geldt per persoon en niet per boeking. Per € 7,50 klantenbijdrage geldt een maximale dekking van € 12.500 per reiziger per schadegeval. Met de klantenbijdragen, die worden afgedragen aan de GGTO, wordt het garantiefonds opgebouwd ter dekking van de geboden garanties. Het bedrag staat op de factuur vermeld.

De garantie wordt geboden op pakketreizen. De garantie wordt niet geboden op losse boekingen van accommodaties of vliegtickets. Voor dergelijke boekingen wordt dan ook geen klantenbijdrage in rekening gebracht.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de Stichting GGTO: www.stichting-ggto.nl

VERENIGING VAN KLEINSCHALIGE REISORGANISATIES

LAZOA Travel is lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) onder lidnummer 18080. De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de VvKR: www.vvkr.nl

Reisverzekering Allianz

ALLIANZ GLOBAL ASSISTANCE

LAZOA Travel werkt samen met Allianz Global Assistance voor wat betreft de reis- en annuleringsverzekeringen. LAZOA Travel raadt iedere reiziger aan zich goed te verzekeren. Uiteraard is het ook mogelijk om bij een andere maatschappij uw verzekeringen af te sluiten.

Desgewenst kunt u hier een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten.