Vietnam

VIETNAM heeft zich ontwikkeld tot een nieuwe populaire vakantiebestemming in Zuidoost-Azië. Een uitstekend klimaat, koloniale steden, schitterende natuur, ontelbare rivieren, prachtige bergketens en duizenden eilandjes langs de kilometerslange kustlijn nodigen uit tot een bezoek aan dit fascinerende land.

Het is een land met een bewogen geschiedenis en oude tradities, prachtige tempels en vele historische monumenten. De wonden van de Vietnamoorlog zijn hier en daar nog duidelijk zichtbaar. Indrukwekkend in dit verband zijn de Cu Chi-tunnels, die in de oorlog door de Vietcong werden gebruikt.

Adembenemend mooi is Halong Bay, een natuurgebied in het noordwesten van Vietnam dat het decor is van fotogenieke eilandjes, grotten en spectaculaire zonsopkomsten. Ook de uitgestrekte Mekong-delta met zijn ontelbare kanalen is een bezoek meer dan waard.

Vietnam heeft de bezoeker qua geschiedenis, cultuur, natuur en de voortreffelijke Vietnamese keuken heel veel te bieden. Het zal een schitterende reiservaring worden die men niet snel zal vergeten.

Zoek hieronder uw individuele rondreis Vietnam uit. Al onze rondreizen worden uitgevoerd met gids en chauffeur.