Rondreis Vietnam Compleet in 3 weken

Volledig Vietnam
21 dagen

RONDREIS VIETNAM COMPLEET IN 3 WEKEN: Volledig Vietnam

Cultuur, natuur, kennismaking met bergvolkeren, leuke boottochten en een bezoek aan de Cu Chi-tunnels is slechts een aantal ingrediënten voor deze prachtige rondreis Vietnam in 3 weken.

U maakt kennis met steden als Ho Chi Minh City en Hanoi, die met hun historische gebouwen, boulevards en parken nog herinneren aan het Frans-koloniale tijdperk. U bezoekt daar de belangrijkste bezienswaardigheden. Halong Bay laat u middels een schitterende panoramische cruise zien dat het gebied niet voor niets als één van de mooiste gebieden van Azië wordt beschouwd. Met de nachttrein reist u van Hanoi naar Sapa, gelegen in een prachtig bergachtig gebied in het noordwesten van Vietnam, nabij de grens met China. Hier gaat u op bezoek bij diverse bergstammen.

Cultuur bewonderen is het in de steden Hué, My Son en Hoi An. Een bezoek aan de Mekong-delta mag tijdens een reis door Vietnam zeker niet ontbreken. U maakt een leuke boottocht door de kanalen in dit waterrijke gebied. Indrukwekkend is een bezoek aan de Cu Chi-tunnels, een stelsel van tunnels gebruikt door de Vietcong in de Vietnamoorlog. Vanuit de tunnels voerden ze hun succesvolle guerrilla tegen de Amerikanen.

Een enerverende en onvergetelijke rondreis door een prachtig stukje Azië!

Dag 1: Amsterdam – Ho Chi Minh City
Vandaag vliegt u vanaf Schiphol – met overstap – naar Ho Chi Minh City in Vietnam. De volgende dag landt u op de internationale luchthaven Tan Son Nhat voor uw rondreis Vietnam in 3 weken.

Dag 2: Ho Chi Minh City
Na aankomst op de luchthaven van Ho Chi Minh City wordt u opgewacht door de gids en volgt transfer naar het hotel in de stad. Onderweg maakt u al kennis met het straatbeeld van Vietnam: smalle huizen, kooplieden aan de kant van de weg en heel veel brommertjes.

Overnachting in Ho Chi Minh City.

Dag 3: Ho Chi Minh City (Saigon)
Vandaag een hele dag stadstour door Ho Chi Minh City. De stad is de grootste en modernste van Vietnam met zijn schitterende Frans-koloniale gebouwen, boulevards en parken. Met de gids gaan we eerst naar Cholon (Chinatown) en bezoeken daar markten, winkels en de Thien Hau-pagode, gewijd aan de godin van de zee.

Het FITO Museum laat ons een verbazingwekkende verzameling zien van bijna 3000 items (waarvan sommige nog uit het stenen tijdperk), die relevant zijn geweest voor de ontwikkeling van de traditionele Vietnamese geneeskunde. De collectie bestaat onder meer uit messen, schalen, kasten en theepotten, maar ook uit bewaarde oude boeken en geschriften. Vervolgens gaan we door naar de Ben Thanhmarkt, waar het een drukte van belang is. Hier vindt u leuke kleine winkeltjes en stoepen vol met allerlei koopwaar.

In de middag verkent u nog een aantal hoogtepunten van Saigon, zoals de lokale bewoners de stad nog steeds noemen. U bezoekt het voormalige presidentiële paleis (Reunification Palace), waar op 30 april 1975 het einde van de Vietnamoorlog werd ingeluid. U wandelt vervolgens naar de meest bekende koloniale bezienswaardigheden: het oude postkantoor, Dong Khoi Street, het Continental Hotel, het operagebouw en het stadhuis.

Overnachting in Ho Chi Minh City.
Ontbijt inclusief.

Dag 4: Ho Chi Minh City – Tay Ninh – Cu Chi-tunnels – Ho Chi Minh City
Na het ontbijt vertrekken we naar Tay Ninh, de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Zodra we Ho Chi Minh City achter ons laten, voor een rit van zo’n 100 kilometer, zien we het landschap veranderen. We rijden langs rijstvelden, zien dorpelingen noedels drogen aan de kant van de weg en andere decors, die typisch zijn voor Zuid-Vietnam. Aangekomen in Tay Ninh bezoeken we de Cao Dai-tempel met zijn flamboyante architectuur, waar alle belangrijke godsdiensten van de wereld samenkomen in een uniek religieus mozaïek.

Na de lunch gaan we naar de beroemde Cu Chi-tunnels, een immens ondergronds tunnelnetwerk gebouwd door Vietnamese verzetsstrijders (Vietcong) tijdens de oorlogen tegen zowel de Fransen als Amerikanen. Er bevonden zich hier onder meer hospitalen, commandoposten, wapenfabrieken, leslokalen en woonkwartieren. Als u wilt kunt u zelf een stukje door de gangen kruipen, zodat u een beeld krijgt van de omstandigheden waaronder veel Vietnamezen tijdens de oorlog geleefd hebben. Het zal ongetwijfeld een diepe indruk op u maken.

Overnachting in Ho Chi Minh City.
Ontbijt en lunch inclusief.

Dag 5: Ho Chi Minh City – Mekong-delta – Ho Chi Minh City
We verlaten de drukte van Ho Chi Minh City en gaan op weg naar de Mekong-delta, ook wel de rijstschuur van Vietnam genoemd. Bij aankomst in Cai Be stapt u aan boord van de boot die u naar Tan Phong Island brengt. Daar begint u aan een schitterende fietstocht over schaduwrijke weggetjes, langs fruitplantages en door slaperige dorpjes. Bezoek lokale families die traditionele handwerkproducten maken. Geniet in de ambiance van een oud huis van een Vietnamese lunch, die bestaat uit specialiteiten uit de Mekong-delta.

Proef nog even de sfeer op de lokale markt voordat u weer aan boord gaat en verder vaart op de Mekongrivier. Tijdens de boottocht bent u getuige van de bedrijvigheid op de rivier. Veel handelaren bieden hun waren aan op kleine bootjes (sampans), hetgeen een kleurrijk gezicht oplevert. U verlaat de boot een tijdje voor een bezoek aan een familiebedrijfje dat rijstwijn maakt. Ontmoet de gastheer om te leren over zijn dagelijkse leven. Na de cruise vertrekken we weer naar Ho Chi Minh City.

Overnachting in Ho Chi Minh City.
Ontbijt en lunch inclusief.

Dag 6: Ho Chi Minh City – Dalat
Transfer naar de luchthaven van Ho Chi Minh City voor een korte vlucht naar Dalat. De stad van de eeuwige lente ligt op 1500 meter boven de zeespiegel. Tijdens de warmste tijd trekken veel Vietnamezen hier naartoe om het milde klimaat op te zoeken en te genieten van de schitterende bergen, watervallen, meren en een overvloed aan bloemen. Het doet denken aan een Franse Alpenstad met chalets en dennenbossen.

Een middag sightseeing in Dalat begint bij het zomerpaleis van Bao Dai op een heuvel net buiten het centrum. Bao Dai was de laatste Vietnamese keizer van de Nguyen-dynastie en het paleis is precies bewaard gebleven zoals hij het in 1954 achterliet. Het is een klassiek voorbeeld van art deco, dat al een toeristische attractie op zich is. Vervolgens gaan we naar het voormalige treinstation, dat opmerkelijk is vanwege zijn architectuur en oude stoomlocomotief.

We brengen een bezoek aan het Xuan Huong-meer en de Lam Ty Ni-pagode, waar de folkloristische boeddhistische monnik Vien Thuc zijn abstracte schilderijen produceert en poëzie schrijft. De tour wordt afgesloten met een bezoek aan de centrale markt van de stad, bekend om zijn verse groenten en fruit, die je zelden in een tropisch land vindt.

Overnachting in Dalat.
Ontbijt inclusief.

Dag 7: Dalat – Nha Trang
Na het ontbijt dalen we af naar de kustplaats Nha Trang aan de Zuid-Chinese Zee. We rijden over een panoramische route en weelderige bergpas naar de kustvlakten van Centraal-Vietnam. De gewassen van het hoogland: koffie, thee en groenten worden ingeruild voor die van tabak, druiven en rijst. We volgen de kust langs zoutpannen en levendige groene rijstvelden naar Nha Trang.

Nha Trang is een van de grootste badplaatsen van Vietnam. Het strand is er breed, wit, 5 km lang en wuivende palmbomen zorgen voor verkoeling. U vindt er kristalhelder zeewater met veel koraalriffen, een rijk onderwaterleven en een prettig klimaat. De baai biedt fantastische duik- en snorkelmogelijkheden. Voor de kust liggen prachtige eilanden met elk hun eigen karakter.

’s Middags maken we een stadstour door Nha Trang en bezoeken de Po Nagar Cham-torens, het Alexander Yersin Museum, de ‘XO’-workshop (voor handgemaakte borduurwerken), Long Son-pagode, met zijn enorme witte Boeddhabeeld, en de levendige Cho Dammarkt.

Overnachting in Nha Trang.
Ontbijt inclusief.

Dag 8: Nha Trang
Vandaag een boottocht van een halve dag. Tijdens de ochtendboottocht in de baai van Nha Trang bezoekt u een aantal van de nabijgelegen eilanden, waar u kunt zwemmen en snorkelen in het heldere, warme water. Onderweg kunt u dorpjes bezoeken of gewoon relaxen op het dek van de boot en genieten van de wereld om u heen.

Na een heerlijke lunch met verse zeevruchten op ‘Bamboo Island’ keert u weer terug naar Nha Trang. De middag is ter vrije besteding.

Overnachting in Nha Trang.
Ontbijt en lunch inclusief.

Dag 9: Nha Trang – Danang – Hoi An
Na het ontbijt vertrek naar Cam Ranh Airport in Nha Trang voor een korte vlucht naar Danang. Bij aankomst in Danang rijdt u in 40 minuten naar Hoi An, een kuststad gelegen in de nabijheid van de schitterende Marmerbergen en erg populair bij toeristen.

’s Middags is het tijd om met de gids het historische Hoi An te ontdekken. Ondanks de verwoestingen door de natuur en oorlogen, is het centrum van Hoi An grotendeels hetzelfde gebleven als in zijn hoogtijdagen. Verken de stad tijdens een wandeling, ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden en ook enkele van de verborgen straatjes en lokale ‘geheimen’.

Hoi An is een charmante, oude handelsstad met smalle straatjes, traditionele huizen en de ruim 400 jaar oude Japanse overdekte brug. Naast haar geschiedenis en cultuur beschikt het over een lang, schoon, wit zandstrand. Het oude centrum heeft een scala aan ambachtelijke winkels en ambachtslieden, waaronder de beste kleermakers van Azië. U kunt hier tegen gunstige prijzen schoenen en kleding op maat laten maken.

Overnachting in Hoi An.
Ontbijt inclusief.

Dag 10: Hoi An – My Son – Hoi An
Vandaag bezoeken we in de ochtend My Son, de hoofdstad en het religieuze centrum van het voormalige Champa-koninkrijk. In de weelderige groene vallei zijn tientallen rode bakstenen torens en heiligdommen uit de periode tussen de 4e en 12e eeuw te bewonderen. U kunt er dwalen door de ruïnes van eeuwenoude tempels. My Son prijkt sinds 1999 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Op de terugweg naar Hoi An bezoekt u Tra Kieu voorheen bekend als Simhapura of de Lion Citadel de eerste hoofdstad van het Champa-koninkrijk tussen de 4e en 8e eeuw. Enkele sculpturen, die zich nu in het Cham Museum in Danang bevinden, komen hier vandaan.

De middag is ter vrije besteding. Geniet van de zon en het strand of ga een kijkje nemen op de lokale kleurrijke markt voor een leuk souvenir. U kunt in de omgeving ook mooie fietstochten maken.

Overnachting in Hoi An.
Ontbijt inclusief.

Dag 11: Hoi An – Danang – Hué
In de loop van de dag verruilt u Hoi An voor de oude keizerlijke hoofdstad Hué. Hué is het cultureel en spiritueel centrum van Vietnam en bekend door haar prachtige architectuur en pagodes. De paleizen en graftombes herinneren aan de laatste dynastie van Vietnam. Het weerspiegelt de pracht en praal van de heersers van de dynastie evenals de littekens van vele jaren van onrust. De Citadel prijkt op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

We rijden naar Danang voor een bezoek aan het Cham Museum. Het museum herbergt ’s werelds mooiste en grootste collectie van Cham beeldhouwkunst. Vervolgens brengt een rit over de schilderachtige Hai Van pas (wolkenpas) u bij het fotogenieke vissersdorpje Lang Co. Geniet tijdens de rit van schitterende landschappen en spectaculaire vergezichten. Houd uw camera in de aanslag!

Overnachting in Hué.
Ontbijt inclusief.

Dag 12: Hué
Vertrek rond 08.30 uur vanuit uw hotel. U bezoekt de keizerlijke Citadel, een groot complex met paleizen, tempels, pagodes, musea en prachtige lotusvijvers uit de Nguyen-dynastie. Binnen dit complex bevindt zich ook de Verboden Purperen Stad, die in veel opzichten doet denken aan de Verboden Stad in Peking.

We nemen de cyclo en rijden door de oude stad naar het Tinh Tam-meer, waar de keizers kwamen ontspannen. Het staat hier in de zomer vol met lotusbloemen en er zijn lokale coffeeshops rond het meer, waar veel studenten zich ophouden. We vertrekken naar de Thien Mu-pagode, het symbool van de stad Hué, met uitzicht op de parfumrivier. Gebouwd in 1601, vormt de 21 meter hoge toren het middelpunt van de pagode en vertegenwoordigt het zeven reïncarnaties van Boeddha. Op het complex is ook de blauwe Austin te zien van de boeddhistische monnik Thich Quang Duc, die op 11 juni 1963 naar Saigon reed en zichzelf op een kruispunt in brand stak. De beelden van de zelfverbranding gingen de hele wereld over.

Vervolgens brengen we nog een bezoek aan de graftombes van de keizers Minh Mang en Khai Dinh en maakt u een wandeling met de gids over de Dong Bamarkt, waar u leuke typische Vietnamese spulletjes en souvenirs kunt kopen.

Overnachting in Hué.
Ontbijt en lunch inclusief.

Dag 13: Hué – Hanoi
Vanochtend wordt u naar de luchthaven van Hué gebracht voor een korte vlucht naar Hanoi. Na aankomst stadstour door Hanoi. Deze romantische hoofdstad van Vietnam telt ruim zeven miljoen inwoners. Het oude stadscentrum – met de vele historische gebouwen – herinnert nog aan het Frans-koloniale verleden. Er zijn vele pagodes, tempels en musea, maar u vindt er ook schitterende meren en parken.

U brengt een bezoek aan de Tempel van de Literatuur (Van Mieu-pagode). Deze eerste universiteit van Vietnam werd in 1076 opgericht om leden van keizerlijke families, mandarijnen en elite te onderwijzen. U gaat verder naar de nabijgelegen Eén Pilaar Pagode (daterend uit 1049), gevolgd door het mausoleum en het huis op palen van de historische figuur en vader van het moderne Vietnam: Ho Chi Minh. Door naar het Ethnology Museum dat een goed beeld laat zien van de culturele verschillen en achtergronden van de diverse bevolkingsgroepen in Vietnam.

Als laatste onderdeel van de stadstour maken we nog een leuke wandeling door de oude wijk van Hanoi met zijn nauwe straatjes, bedrijvige markten en kleurrijke winkeltjes. Slalommend tussen alle geparkeerde brommertjes, kunt u hier alles vinden wat u zoekt. Een en ander speelt zich af rond het bekende Hoan Kiemmeer.

Overnachting in Hanoi.
Ontbijt inclusief.

Dag 14: Hanoi – Duong Lam – Hanoi
Vandaag rijden we door de schilderachtige delta van de Rode Rivier westwaarts naar het oude dorp Duong Lam. Het dorp staat bekend om zijn bijzondere roodkleurige huizen, waarvan de bakstenen zijn gemaakt van lateriet (een bodemlaag rijk aan ijzeroxide) en modder. De huizen zijn al 3 of 4 eeuwen oud. Wandel langs de steegjes om het landelijke leven en de architectuur te verkennen. Bezoek de Mia-pagode, gebouwd in de 15e eeuw, en bewonder de 287 beelden, waaronder sculpturen zoals het standbeeld van Boeddha en beelden van de ‘Acht Vajra-godheden’.

Vervolg uw weg door de smalle steegjes om de oude lateritische huizen te zien, die deel uitmaken van dit charmante dorp. Tijdens de lunch kunt u genieten van een lokale maaltijd in een rustiek, honderd jaar oud huis. Breng een bezoek aan de eeuwenoude katholieke kerk om meer te weten te komen over het geloof van de lokale bevolking en de veranderingen van de religie door de eeuwen heen.

Voordat u terugkeert naar Hanoi gaat u nog langs bij een lokale familie en maakt u samen een rijststropop en rijstcake (Che Lam), een specialiteit van de dorpelingen.

Overnachting in Hanoi.
Ontbijt en lunch inclusief.

Dag 15: Hanoi – Trein naar Lao Cai
Vanmorgen een culinaire tour, die om 09.30 uur begint. Samen met een lokale fijnproever probeert u het beste eten dat Hanoi te bieden heeft. In een populaire plaatselijke winkel geniet u van een heerlijke kom Pho, het nationale gerecht van Vietnam, en maakt zo kennis met de culinaire cultuur van Hanoi. Ga verder naar de ‘natte markt’ en struin door de gangpaden met verse producten en exotische items, zoals levende kikkers. De markt is altijd in beweging met klanten die ingrediënten kopen voor de dagelijkse maaltijden.

We verlaten de markt en gaan op zoek naar meer lekkernijen. Slenter door steegjes waar verkopers langs de kant van de weg hun etenswaar aanbieden. Pak een krukje en proef typische Hanoi-gerechten zoals banh xeo (een krokante pannenkoek), een broodje cha sieuw of verse rijstnoedels met gegrild varkensvlees. Raak weer wat calorieën kwijt met een wandeling door de bruisende oude wijk. Zoek een cafeetje op en geniet van een kopje Vietnamese koffie. Keer voldaan, maar met meer kennis van de Vietnamese gastronomie, terug naar uw hotel. De rest van de middag is ter vrije besteding. Laat uitchecken is inbegrepen.

In de avond transfer naar het treinstation van Hanoi. Hier gaat u aan boord van de nachttrein naar Lao Cai, de toegangspoort tot Sapa.

Overnachting in de trein.
Ontbijt en lunch inclusief.

Dag 16: Lao Cai – Sapa
In de vroege ochtend arriveert de trein in Lao Cai en wordt u opgewacht door uw chauffeur en lokale gids, die u naar Sapa brengen. U gaat eerst nog ontbijten. Sapa is een bergdorpje gelegen in Noordwest-Vietnam. In dit schitterende gebied leven verschillende etnische bergstammen (waaronder de Red Dao, Black Hmong, Giay, Tay en de Xa Pho) in harmonie met elkaar samen, elk met hun eigen tradities, religie, typische kleurige kleding, gewoonten en gebruiken. Deze stammen verbouwen tegen de berghellingen hun gewassen waardoor enorme terrashellingen zijn ontstaan. Ze wonen in dorpjes gelegen in de valleien en gaan op marktdagen naar Sapa om eten en kunstnijverheid te ruilen en te verkopen.

We bezoeken lokale markten, die een verscheidenheid aan producten bieden. We maken een lichte trektocht om de schilderachtige heuvelstamdorpen van Sapa te ontdekken, gelegen tegen het prachtige Hoang Lien Son-gebergte en de hoogste berg van Indochina: Mount Fansipan. Onderweg wordt een picknicklunch geserveerd. Goede wandelschoenen zijn geen overbodige luxe tijdens de tochten in Sapa.

Overnachting in Sapa.
Ontbijt en lunch inclusief.

Dag 17: Sapa
Na het ontbijt verlaat u Sapa voor een rit van 30 minuten naar de Ban Khoang-vallei. Geniet onderweg van het adembenemende uitzicht op het Hoang Lien Son-gebergte, ook wel bekend als de Tonkinese Alpen. De eerste stop is in het dorp Lu Khau, de thuisbasis van de minderheden van Blue Hmong en Red Dao. Verken het dorp te voet, ontmoet de vriendelijke bevolking en leer meer over hun kleurrijke cultuur en levensstijl op het platteland.

Vanuit de Ban Khoang-vallei gaan we op weg naar de Ta Giang Phinh-vallei, waar we gaan genieten van een lunch. Vervolgens maken we een wandeling door de charmante vallei, thuisbasis van de Blue Hmong. Bezoek enkele lokale huizen om handwerkslieden bezig te zien en observeer de dorpelingen die op de velden werken. In de namiddag keren we terug naar Sapa.

Overnachting in Sapa.
Ontbijt en lunch inclusief.

Dag 18: Sapa – Hanoi
’s Morgens vrije tijd tot het uitchecken om 12.00 uur bij het hotel. Vanmiddag gaat u met de bus terug naar Hanoi. Aankomst in Hanoi laat in de avond.

Overnachting in Hanoi.
Ontbijt inclusief.

Dag 19: Hanoi – Halong Bay
Na het ontbijt vertrek naar Halong Bay. We rijden door de Rode Rivier-delta, waar u het dagelijkse leven van Vietnamese dorpsbewoners kunt gadeslaan terwijl ze de rijstvelden bewerken, hun varkens op de fiets naar de markt brengen en de velden ploegen met waterbuffels.

Rond 12.00 uur gaan we aan boord van een houten jonk voor een onvergetelijke boottocht door de baai van Halong, één van de mooiste natuurgebieden in Azië. De schitterende baai bestaat uit duizenden kleine eilandjes. Vreemd gevormde rotsen rijzen hier uit zee en laten, samen met de vissersboten, een prachtig panorama en adembenemend schouwspel zien.

De grillig gevormde rotseilanden zijn een speling van de natuur. De zachte kalksteen is in de loop van de tijden uitgesleten waardoor diepe spelonken en grotten zijn ontstaan, die bizarre vormen hebben aangenomen. Zo kunt u onder meer een schildpad, olifant en vechtende haan ontwaren. Tijdens de boottocht door de baai ziet u de meest indrukwekkende en ongerepte stukjes natuur. We gaan voor anker voor de nacht en terwijl de zon ondergaat, wordt aan boord een heerlijk diner geserveerd met verse zeevruchten, salades en fruit.

Overnachting op de jonk in Halong Bay.
Ontbijt, lunch en diner inclusief.

Dag 20: Halong Bay – Hanoi
Geniet van een prachtige ochtend op het water met een schitterende zonsopgang boven de kalksteenformaties van Halong Bay. Terwijl de jonk terugvaart naar de haven, geniet u van een ontbijt aan boord en ziet u de ontelbare rotsformaties aan u voorbij glijden. Als u de jonk verlaat staan onze gids en chauffeur al klaar om u naar het hotel in Hanoi te brengen. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Overnachting in Hanoi.
Ontbijt inclusief.

Dag 21: Hanoi – Amsterdam
In de loop van de dag wordt u opgehaald en naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht terug – met overstap – naar Amsterdam, waar u afhankelijk van uw vluchttijden dezelfde dag, of de volgende dag landt. U kunt terugkijken op een geweldige rondreis Vietnam in 3 weken!

Ontbijt inclusief.

Reisinformatie & tips:
> VIETNAM

> Rondreis Vietnam 3 weken

Prijsindicatie bij 2 personen: € 3.499,00 per persoon.
Prijsindicatie bij 4 personen: € 3.199,00 per persoon.

De prijs voor deze rondreis Vietnam 3 weken is afhankelijk van de vertrekdag en uw persoonlijke wensen. Vraag via het contactformulier onderaan de pagina uw persoonlijke offerte aan.

Inclusief:

 • internationale vluchten met overstap Amsterdam-Ho Chi Minh City en Hanoi-Amsterdam
 • binnenlandse vlucht Ho Chi Minh City-Dalat
 • binnenlandse vlucht Nha Trang-Danang
 • binnenlandse vlucht Hué-Hanoi
 • luchthavenbelastingen
 • brandstofheffing – veiligheidstoeslag
 • excursies en transfers zoals beschreven
 • transfers met privéauto met chauffeur, tenzij anders aangegeven
 • begeleiding door een lokale Engelstalige gids
 • verblijf in uitstekende 4 sterrenhotels, in de deluxe nachttrein naar Sapa en op een 5 sterrenjonk in Halong Bay
 • hotelverzorging op basis van logies & ontbijt
 • overige genoemde maaltijden

Exclusief:

 • niet genoemde maaltijden
 • fooien
 • optionele excursies
 • visum voor Vietnam
 • reis- en annuleringsverzekering
 • reserveringskosten (€ 25,00 per boeking)
 • bijdrage garantiefonds GGTO (€ 15,00 per boeking)

> Rondreis Vietnam 3 weken

Hieronder vindt u de hotels die LAZOA Travel voor deze rondreis Vietnam 3 weken heeft geselecteerd. Het zou kunnen dat een hotel tijdens uw reis niet beschikbaar is. U overnacht dan in een gelijkwaardig of beter hotel.

Ho Chi Minh City – Alagon D’Antique Hotel & Spa****
       
 
Dalat – Du Parc Hotel****
Hué – Eldora Hotel****
       
Hanoi – The Lapis Hotel****
       
Hanoi-Sapa – Chapa Express train
       
Sapa – Aira Boutique Sapa Hotel & Spa****
       
Halong Bay – Indochina Sails*****
       
> Rondreis Vietnam 3 weken

  VRAAG EEN OFFERTE AAN:

  Shopping Basket