Rondreis Het Beste van Cambodja en Vietnam

De schoonheid van twee unieke landen
18 dagen

HET BESTE VAN CAMBODJA EN VIETNAM: De schoonheid van twee unieke landen

Deze 18-daagse privérondreis combineert de mystieke schatten van de tempels van Angkor in Cambodja met de verborgen charme van Vietnam. Vanaf de start in Phnom Penh, tot de afsluiting in Ho Chi Minh City, zult u versteld staan van wat deze twee landen aan moois en fascinerends te bieden hebben.

Cambodja – Van de donkere erfenis van de Rode Khmer tot de prachtige tempels van Angkor. Cambodja is een land dat geschiedenis uitstraalt. Tussen Phnom Penh en Siem Reap ontdekt u hart en ziel van het land als u door de provincies rijdt. In Phnom Penh bezoekt u onder meer de Killing Fields en maakt u een mooie boottocht over de Tonlé Sap-rivier. Vervolgens gaan we naar Siem Reap, de toegangspoort tot de mysterieuze tempelruïnes van Angkor, de oude hoofdstad van het machtige Khmer-rijk en één van de grootste wereldwonderen. Hoogtepunt is Angkor Wat, ’s werelds grootste religieuze tempelcomplex.

Vietnam – Evenals Cambodja is Vietnam uniek in termen van cultuur, godsdienst, geschiedenis en landschappen. U beleeft het allemaal tijdens deze reis. In de levendige steden Hanoi en Ho Chi Minh City maakt u een mooie stadstour. Cultuur valt te bewonderen in de steden Hué, My Son, Danang en Hoi An. Halong Bay is één van de mooiste gebieden in Azië; hier maakt u in de baai een panoramische cruise. Even indrukwekkend is de Mekong-delta, een waterrijk gebied met authentieke dorpjes.

Een indrukwekkende reis naar twee landen, die qua schoonheid niet voor elkaar onderdoen!

Dag 1: Amsterdam – Phnom Penh
Vandaag vliegt u – met overstap – naar de luchthaven van Phnom Penh in Cambodja, waar u de volgende dag landt.

Dag 2: Phnom Penh
Bij aankomst in Phnom Penh wordt u verwelkomd door uw lokale Engelssprekende gids, die u naar uw hotel zal begeleiden om in te checken.

Phnom Penh was ooit een van de mooiste steden in het Verre Oosten, en ondanks haar recente turbulente geschiedenis heeft het nog steeds veel koloniale charme. De hoofdstad van Cambodja is een bruisende stad, gelegen aan de samenvloeiing van de machtige rivieren Mekong en Tonlé Sap. Brede boulevards en koloniale gebouwen weerspiegelen de glorieuze dagen van weleer en dragen bij aan de allure van de stad, waar Aziatische en westerse tradities op een fascinerende manier samenkomen.

U hebt wat vrije tijd om te ontspannen en u op te frissen na de vlucht, voordat u deze avond in het prachtige Malis Restaurant – een van de beste Khmer restaurants van de stad – een welkomstdiner geserveerd krijgt.

Overnachting in Phnom Penh.
Diner inclusief.

Dag 3: Phnom Penh
Deze ochtend krijgt u een inkijkje in de donkere geschiedenis van Cambodja. Een aangrijpende ervaring is het bezoek aan het Tuol Sleng Genocide Museum (S21) en de Killing Fields (Choeung Ek), waar u veel te weten komt over de gruwelijkheden, die tijdens het schrikbewind van de Rode Khmer van Pol Pot in de jaren 1975-1979 hebben plaatsgevonden. U ervaart beelden, die zeker in uw geheugen gegrift zullen blijven staan. Het is een heftige ervaring, maar wel de realiteit!

Na de tragiek over Cambodja’s verleden, is het tijd voor een glimlach. In de wijk Stung Meanchey zet de humanitaire organisatie ‘Pour un Sourire d’Énfant’ (voor de glimlach van een kind) zich in om straatkinderen, onder meer door scholing, een betere toekomst te bieden. In het trainingscentrum ‘Le Lotus Blanc’ brengen de kinderen hun lessen in praktijk door voor u een lunch te verzorgen. Opmerking: het trainingscentrum is gesloten tijdens zon- en feestdagen.

Na de lunch is het tijd voor een tour per ‘cyclo’ door de stad. U bezoekt het Koninklijk Paleis waar zich de zilverpagode bevindt, die haar naam dankt aan een tegelvloer bestaande uit 5329 puur zilveren tegels van 1 kg zwaar. De volgende stop is het Nationaal Museum, gebouwd in traditionele Khmer-stijl. Het museum herbergt ’s werelds belangrijkste verzameling van artistieke, archeologische en religieuze Khmer-artefacten uit de 4e tot de 13e eeuw.

Na een bezoek aan de tempel van Wat Phnom, de oprichtingsplaats van de stad, gaat u verder naar de gerenommeerde Foreign Correspondents Club. Het gebouw is een koloniaal juweeltje met een prachtig uitzicht op de Tonlé Sap-rivier.

Overnachting in Phnom Penh.
Ontbijt en lunch inclusief.

Dag 4: Phnom Penh
Vandaag maakt u een interessante tour op een rivierboot over de levensader van Cambodja: de Tonlé Sap-rivier. We varen noordwaarts en passeren drijvende dorpen, vissersboten, pagodes, moskeeën en Chinese tempels. We meren aan bij Koh Chen (Silver Island). De bewoners zijn gespecialiseerd in het smeden van zilver en koper en maken siervoorwerpen, die gebruikt worden bij traditionele ceremonies in pagodes of bij huwelijken. Op de terugweg wordt aan boord een lunch geserveerd. In de middag keert u weer terug in Phnom Penh.

Overnachting in Phnom Penh.
Ontbijt en lunch inclusief.

Dag 5: Phnom Penh – Siem Reap
Na een vroeg ontbijt wordt u naar Siem Reap gebracht, een charmant stadje en de toegangspoort tot de majestueuze tempels van Angkor. Tijdens de autorit van ongeveer 6 uur wordt een stop gemaakt in de stad Skuon om te zien hoe hun specialiteit wordt verkocht: gefrituurde tarantula! Een favoriete snack van veel Cambodjanen die hier op de markt stoppen om een zak met deze gefrituurde spinnen te kopen.

Na aankomst in het hotel in Siem Reap kunt u zich even opfrissen, voordat u tijdens een rondleiding door het Angkor National Museum de geheimen van de Angkor-periode ontdekt. Het interactieve museum toont artefacten uit de Gouden Eeuw van het Khmer-rijk met behulp van multimedia-technologie om u deze interessante historische periode voor te stellen.

Overnachting in Siem Reap.
Ontbijt inclusief.

Dag 6: Siem Reap
Deze morgen krijgt u een eerste glimp te zien van Angkor bij de tempels van Roluos. Het is het eerste dorp van Angkor, gebouwd in de 8e en 9e eeuw en beschikt over drie belangrijke tempels: Bakong, Lolei en Preah Ko (de zgn. Roluosgroep). Het omliggende landschap met zijn rijstvelden en suikerpalmen is zeer typerend voor Cambodja.

Geniet van de natuurlijke schoonheid tijdens een ritje op een door buffels voortgetrokken kar en maak op een leuke manier kennis met het platteland van Cambodja en zijn vriendelijke mensen. De bestemming is de Roluos Pagoda, waar boeddhistische monniken u ceremonieel zegenen en u gezondheid en een veilige reis toewensen – een onvergetelijke ervaring! We keren terug naar het hotel om even bij te komen van de opgedane indrukken.

’s Middags bezoekt u de oude stad Angkor Thom, de laatste hoofdstad van het grote Khmer-rijk onder bewind van Jayavarman II. De stad is omgeven door een 8 meter hoge muur. We betreden de stad bij de zuidelijke ingang, een indrukwekkende stenen poort met olifanten en vier gigantische gezichten. Aan elke kant van het toegangspad houdt een rij van 54 goden en demonen de heilige Naga-slang vast.

Vanaf hier gaat u verder naar de Bayon-tempel in het centrum. Dit meesterwerk uit de 12e eeuw staat bekend om zijn 54 torens met raadselachtige gezichten, die de 54 provincies van het Grote Khmer-rijk vertegenwoordigen. Het hier aanwezige ‘Terrace of the Elephants’ en het ‘Terrace of the Leper King’ met hun gecompliceerde bas-reliëfs zijn het bezoeken meer dan waard.

Overnachting in Siem Reap.
Ontbijt inclusief.

Dag 7: Siem Reap
Vandaag gaan we op pad in een lokale ‘remork’, het Cambodjaanse equivalent van de Thaise tuktuk. We bezoeken Ta Prohm, gebouwd in het midden van de 12e tot de vroege 13e eeuw. De tempel is uniek omdat deze overwoekerd is door bomen en klimplanten. Uw bezoek aan Ta Prohm omvat ook Banteay Kdei, een boeddhistisch klooster uit de late 12e eeuw, en het waterreservoir Srah Srang. Als het druk is, kunt u er ook voor kiezen om als alternatief het tempelcomplex van Preah Khan te bezoeken. We sluiten de ochtend af en keren terug naar het hotel voor een pauze tijdens de middaghitte.

In de middag bezoekt u de legendarische Angkor Wat, gebouwd tijdens het bewind van koning Suryavarnan II in het begin van de 12e eeuw. In de tempel zijn de muren bedekt met steengravures en bas-reliëfs met afbeeldingen van de hindoeïstische mythologie en de oorlogen die Suryavarnan II voerde. Angkor Wat staat bekend om zijn 2000 Apsara-dansers die de tempel decoreren. Men denkt dat de bouw ongeveer 30 jaar heeft geduurd. Angkor Wat prijkt op de nationale vlag van Cambodja, omdat de tempel de ziel van het Khmer-volk symboliseert.

Omdat dit uw laatste avond in Cambodja is, krijgt u een Khmer afscheidsdiner aangeboden met een traditionele Apsara dansshow.

Overnachting in Siem Reap.
Ontbijt en diner inclusief.

Dag 8: Siem Reap – Hanoi (Vietnam)
In de loop van de dag wordt u naar het vliegveld van Siem Reap gebracht voor de vlucht naar Hanoi in Vietnam. Na aankomst op de luchthaven van Hanoi wordt u opgewacht door de gids en volgt transfer naar het hotel in de stad. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Overnachting in Hanoi.
Ontbijt inclusief.

Dag 9: Hanoi
De hoofdstad van Vietnam heeft ontelbare fascinerende culturele en historische bezienswaardigheden. In de ochtend brengen we een bezoek aan de Tempel van de Literatuur (Van Mieu Pagode). Deze eerste universiteit van Vietnam werd in 1076 opgericht om leden van keizerlijke families, mandarijnen en elite te onderwijzen. U gaat verder naar de nabijgelegen Eén Pilaar Pagode (daterend uit 1049), gevolgd door het mausoleum van de historische figuur en vader van het moderne Vietnam: Ho Chi Minh.

We rijden door naar het pittoreske West Lake en de boeddhistische pagode Tran Quoc uit de 6e eeuw. Vanaf hier transfer (of maak een wandeling langs het meer) naar de nabijgelegen taoïstische tempel van Quan Thanh gewijd aan Tran Vu, een van de belangrijkste goden in het taoïsme.

’s Middags gaan we naar het Ethnology Museum dat een goed beeld laat zien van de culturele verschillen en achtergronden van de diverse bevolkingsgroepen in Vietnam. We vervolgen de stadstour met een leuke wandeling door de oude wijk van Hanoi met zijn nauwe straatjes, bedrijvige markten en kleurrijke winkeltjes. Slalommend tussen alle geparkeerde brommertjes, kunt u hier alles vinden wat u zoekt. Een en ander speelt zich af rond het bekende Hoan Kiemmeer.

De dag wordt afgesloten met een waterpoppenshow (Roi Nuoc). Dit bijzondere poppenspel is alleen te bewonderen in Vietnam. De traditie van dit poppenspel gaat meer dan 1000 jaar terug. De poppen zijn gemaakt naar figuren uit diverse Vietnamese verhalen. Zo zien we dansende maagden, vuurspuwende draken, boeren en andere figuren op het podium dat zich in het water bevindt. Het geheel wordt begeleid door sfeervolle livemuziek en is een spektakel om te zien.

Overnachting in Hanoi.
Ontbijt inclusief.

Dag 10: Hanoi – Hoa Lu – Hanoi
Vroeg vertrek voor een rit van 2 uur door landelijk Noord-Vietnam naar de oude keizerlijke hoofdstad van Vietnam: Hoa Lu in de provincie Ninh Binh. U bezoekt de tempels gewijd aan keizer Dinh Tien Hoang van de Dinh dynastie (968-980) en keizer Le Dai Hanh van de Le dynastie (980-1009). In de late ochtend vertrekken we naar Tam Coc voor een traditionele Vietnamese lunch. Onderweg een stop om foto’s te maken van dorpjes en het prachtige landschap.

Na de lunch stapt u aan boord van een sampan. Terwijl het bootje langzaam door het water glijdt, kunt u genieten van het schilderachtige karstgebergte dat boven de groene rijstvelden uitsteekt. De bijnaam van het gebied ‘Halong on land’ is hier van toepassing.

Een klim op de nabijgelegen Ngu Nhac-berg brengt u bij de Bich Dong-pagode. Deze dateert uit 1428 en bestaat uit drie niveaus: Ha-pagode (onderste niveau), Trung-pagode (middelste niveau) en Thuong-pagode (bovenste niveau). Op de top van de berg heeft u een schitterend uitzicht op de groene vallei. U keert per sampan terug naar Tam Coc en gaat vervolgens weer naar Hanoi.

Overnachting in Hanoi.
Ontbijt en lunch inclusief.

Dag 11: Hanoi – Halong Bay
Na het ontbijt vertrek naar Halong Bay. We rijden door de Rode Rivier-delta, waar u het dagelijkse leven van Vietnamese dorpsbewoners kunt gadeslaan terwijl ze de rijstvelden bewerken, hun varkens op de fiets naar de markt brengen en de velden ploegen met waterbuffels.

Rond 12.00 uur gaan we aan boord van een houten jonk voor een onvergetelijke boottocht door de baai van Halong, één van de mooiste natuurgebieden in Azië. De schitterende baai bestaat uit duizenden kleine eilandjes. Vreemd gevormde rotsen rijzen hier uit zee en laten, samen met de vissersboten, een prachtig panorama en adembenemend schouwspel zien.

De grillig gevormde rotseilanden zijn een speling van de natuur. De zachte kalksteen is in de loop van de tijden uitgesleten waardoor diepe spelonken en grotten zijn ontstaan, die bizarre vormen hebben aangenomen. Zo kunt u onder meer een schildpad, olifant en vechtende haan ontwaren. Tijdens de boottocht door de baai ziet u de meest indrukwekkende en ongerepte stukjes natuur. We gaan voor anker voor de nacht en terwijl de zon ondergaat, wordt aan boord een heerlijk diner geserveerd met verse zeevruchten, salades en fruit.

Overnachting op de jonk in Halong Bay.
Ontbijt, lunch en diner inclusief.

Dag 12: Halong Bay – Hanoi Airport – Danang – Hoi An
Geniet van een prachtige ochtend op het water met een schitterende zonsopgang boven de kalksteenformaties van Halong Bay. Terwijl de jonk terugvaart naar de haven, geniet u van een ontbijt aan boord en ziet u de ontelbare rotsformaties aan u voorbij glijden. Als u de jonk verlaat staan onze gids en chauffeur al klaar om u naar Hanoi te brengen.

Op weg naar de luchthaven bezoekt u het Thanh Chuong Viet Palace, het huis en de studio van Thanh Chuong, een van de meest prominente hedendaagse kunstenaars in Vietnam. Het paleis is een architectonisch juweeltje met Vietnamese traditionele culturele objecten, prachtig antiek en opmerkelijke structuren.

Na het bezoek gaan we naar het vliegveld voor een korte vlucht naar Danang. Bij aankomst in Danang wordt u opgewacht door de gids en rijdt u in 40 minuten naar Hoi An, een kuststad gelegen in de nabijheid van de schitterende Marmerbergen en erg populair bij toeristen.

Overnachting in Hoi An.
Ontbijt inclusief.

Dag 13: Hoi An – My Son – Hoi An
Vandaag bezoeken we in de ochtend My Son, de hoofdstad en het religieuze centrum van het voormalige Champa-koninkrijk. In de weelderige groene vallei zijn tientallen rode bakstenen torens en heiligdommen uit de periode tussen de 4e en 12e eeuw te bewonderen. U kunt er dwalen door de ruïnes van eeuwenoude tempels. My Son prijkt sinds 1999 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Op de terugweg naar Hoi An bezoekt u Tra Kieu voorheen bekend als Simhapura of de Lion Citadel de eerste hoofdstad van het Champa-koninkrijk tussen de 4e en 8e eeuw. Enkele sculpturen, die zich nu in het Cham Museum in Danang bevinden, komen hier vandaan.

Bij terugkeer in Hoi An gaat u met de gids op pad om het historische Hoi An te ontdekken. Ondanks de verwoestingen door de natuur en oorlogen, is het centrum van Hoi An grotendeels hetzelfde gebleven als in zijn hoogtijdagen. Verken de stad tijdens een wandeling, ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden en ook enkele van de verborgen straatjes en lokale ‘geheimen’.

Hoi An is een charmante, oude handelsstad met smalle straatjes, traditionele huizen en de ruim 400 jaar oude Japanse overdekte brug. Naast haar geschiedenis en cultuur beschikt het over een lang, schoon, wit zandstrand. Het oude centrum heeft een scala aan ambachtelijke winkels en ambachtslieden, waaronder de beste kleermakers van Azië. U kunt hier tegen gunstige prijzen schoenen en kleding op maat laten maken.

Overnachting in Hoi An.
Ontbijt inclusief.

Dag 14: Hoi An – Danang – Hué
In de loop van de dag verruilt u Hoi An voor de oude keizerlijke hoofdstad Hué. Hué is het cultureel en spiritueel centrum van Vietnam en bekend door haar prachtige architectuur en pagodes. De paleizen en graftombes herinneren aan de laatste dynastie van Vietnam. Het weerspiegelt de pracht en praal van de heersers van de dynastie evenals de littekens van vele jaren van onrust. De Citadel prijkt op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

We rijden naar Danang voor een bezoek aan het Cham Museum. Het museum herbergt ’s werelds mooiste en grootste collectie van Cham beeldhouwkunst. Vervolgens brengt een rit over de schilderachtige Hai Van pas (wolkenpas) u bij het fotogenieke vissersdorpje Lang Co. Geniet tijdens de rit van schitterende landschappen en spectaculaire vergezichten. Houd uw camera in de aanslag!

Overnachting in Hué.
Ontbijt inclusief.

Dag 15: Hué
Vertrek rond 08.30 uur vanuit uw hotel. U bezoekt de keizerlijke Citadel, een groot complex met paleizen, tempels, pagodes, musea en prachtige lotusvijvers uit de Nguyen-dynastie. Binnen dit complex bevindt zich ook de Verboden Purperen Stad, die in veel opzichten doet denken aan de Verboden Stad in Peking.

We nemen de cyclo en rijden door de oude stad naar het Tinh Tam-meer, waar de keizers kwamen ontspannen. Het staat hier in de zomer vol met lotusbloemen en er zijn lokale coffeeshops rond het meer, waar veel studenten zich ophouden. We vertrekken naar de Thien Mu-pagode, het symbool van de stad Hué, met uitzicht op de parfumrivier. Gebouwd in 1601, vormt de 21 meter hoge toren het middelpunt van de pagode en vertegenwoordigt het zeven reïncarnaties van Boeddha. Op het complex is ook de blauwe Austin te zien van de boeddhistische monnik Thich Quang Duc, die op 11 juni 1963 naar Saigon reed en zichzelf op een kruispunt in brand stak. De beelden van de zelfverbranding gingen de hele wereld over.

Vervolgens brengen we nog een bezoek aan de graftombes van de keizers Minh Mang en Khai Dinh en maakt u een wandeling met de gids over de Dong Bamarkt, waar u leuke typische Vietnamese spulletjes en souvenirs kunt kopen.

Overnachting in Hué.
Ontbijt inclusief.

Dag 16: Hué – Ho Chi Minh City (Saigon)
Na het ontbijt transfer naar Hué Airport voor de vlucht naar Ho Chi Minh City. Na aankomst op de luchthaven wordt u opgewacht door de gids en volgt transfer naar het hotel in de stad. Bij aankomst kunt u inchecken en even uitrusten voordat u aan de stadstour begint.

Ho Chi Minh City is de grootste en modernste stad van Vietnam met zijn schitterende Frans-koloniale gebouwen, boulevards en parken. Met de gids gaan we eerst naar Cholon (Chinatown) en bezoeken daar markten, winkels en de Thien Hau-pagode, gewijd aan de godin van de zee.

Het FITO Museum laat ons een verbazingwekkende verzameling zien van bijna 3000 items (waarvan sommige nog uit het stenen tijdperk), die relevant zijn geweest voor de ontwikkeling van de traditionele Vietnamese geneeskunde. De collectie bestaat onder meer uit messen, schalen, kasten en theepotten, maar ook uit bewaarde oude boeken en geschriften. Vervolgens gaan we door naar de Ben Thanhmarkt, waar het een drukte van belang is. Hier vindt u leuke kleine winkeltjes en stoepen vol met allerlei koopwaar.

In de middag verkent u nog een aantal hoogtepunten van Saigon, zoals de lokale bewoners de stad nog steeds noemen. U bezoekt het voormalige presidentiële paleis (Reunification Palace), waar op 30 april 1975 het einde van de Vietnamoorlog werd ingeluid. U wandelt vervolgens naar de meest bekende bezienswaardigheden van het koloniale Ho Chi Minh City: het oude postkantoor, Dong Khoi Street, het Continental Hotel, het operagebouw en het stadhuis.

Overnachting in Ho Chi Minh City.
Ontbijt inclusief.

Dag 17: Ho Chi Minh City – Mekong-delta – Ho Chi Minh City
We verlaten de drukte van Ho Chi Minh City en gaan op weg naar de Mekong-delta, ook wel de rijstschuur van Vietnam genoemd. Bij aankomst in Cai Be stapt u aan boord van de boot die u naar Tan Phong Island brengt. Daar begint u aan een schitterende fietstocht over schaduwrijke weggetjes, langs fruitplantages en door slaperige dorpjes. Bezoek lokale families die traditionele handwerkproducten maken. Geniet in de ambiance van een oud huis van een Vietnamese lunch, die bestaat uit specialiteiten uit de Mekong-delta.

Proef nog even de sfeer op de lokale markt voordat u weer aan boord gaat en verder vaart op de Mekong-rivier. Tijdens de boottocht bent u getuige van de bedrijvigheid op de rivier. Veel handelaren bieden hun waren aan op kleine bootjes (sampans), hetgeen een kleurrijk gezicht oplevert. U verlaat de boot een tijdje voor een bezoek aan een familiebedrijfje dat rijstwijn maakt. Ontmoet de gastheer om te leren over zijn dagelijkse leven. Na de cruise vertrekken we weer naar Ho Chi Minh City.

Overnachting in Ho Chi Minh City.
Ontbijt en lunch inclusief.

Dag 18: Ho Chi Minh City – Amsterdam
In de loop van de dag wordt u opgehaald en naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht – met overstap  – terug naar Amsterdam, waar u afhankelijk van uw vluchttijden dezelfde dag, of de volgende dag landt. Een prachtige reis zit er helaas weer op.

Ontbijt inclusief.


Reisinformatie & tips:
CAMBODJA       > VIETNAM

Prijsindicatie bij 2 personen: € 3.599,00 per persoon.
Prijsindicatie bij 4 personen: € 3.299,00 per persoon.

De prijs is afhankelijk van de vertrekdag en uw persoonlijke wensen. Vraag via het contactformulier onderaan de pagina uw persoonlijke offerte aan.

Inclusief:

 • internationale vluchten met overstap Amsterdam-Phnom Penh en Ho Chi Minh City-Amsterdam
 • internationale vlucht Siem Reap-Hanoi
 • binnenlandse vlucht Hanoi-Danang
 • binnenlandse vlucht Hué-Ho Chi Minh City
 • luchthavenbelastingen
 • brandstofheffing – veiligheidstoeslag
 • excursies en (boot)transfers zoals beschreven
 • transfers met privéauto met chauffeur, tenzij anders aangegeven
 • begeleiding door een lokale Engelstalige gids
 • verblijf in uitstekende hotels
 • hotelverzorging op basis van logies & ontbijt
 • overige genoemde maaltijden

Exclusief:

 • niet genoemde maaltijden
 • fooien
 • optionele excursies
 • visa voor Cambodja en Vietnam
 • reis- en annuleringsverzekering
 • reserveringskosten (€ 25,00 per boeking)
 • bijdrage garantiefonds GGTO (€ 7,50 per persoon per boeking)

Hieronder vindt u de hotels die LAZOA Travel voor deze reis heeft geselecteerd. Het zou kunnen dat een hotel tijdens uw reis niet beschikbaar is. U overnacht dan in een gelijkwaardig of beter hotel.

Phnom Penh – Amanjaya Pancam Suites Hotel****
       
www.amanjaya-suites-phnom-penh.com

Siem Reap – Lotus Blanc Resort*****
       
www.lotusblancresort.com

Hanoi – The Lapis Hotel****
       
Halong Bay – Indochina Sails*****
       

Hoi An – Almanity Hoi An Resort****
Hué – Eldora Hotel****
       
Ho Chi Minh City – Alagon D’Antique Hotel & Spa****
       

  VRAAG EEN OFFERTE AAN:

  Shopping Basket