Nusa Dua - Het Luxe strand van Bali

Nusa Dua is een moderne badplaats in het zuiden van Bali op het schiereiland Bukit Badung. De plaats ligt op 40 km ten zuiden van de hoofdstad Denpasar, en Ngurah Rai International Airport bevindt zich op ongeveer 20-30 minuten rijden. Bij Nusa Dua is er eigenlijk sprake van één groot vakantieparadijs, dat grotendeels van de buitenwereld is afgesloten. De boulevard is een aaneenschakeling van luxe hotels en resorts, dus uitermate geschikt voor de vakantieganger die van enige luxe houdt.

Nusa Dua beschikt over schitterende tropische witte stranden en het helderblauwe warme water van de lagunes biedt excellente mogelijkheden voor snorkelaars, duikfanaten, zwemmers en liefhebbers van andere watersporten. Bovendien zijn de stranden hier erg rustig en is de zee veilig.

Heerlijk is het te wandelen langs de moderne boulevard met de schitterend onderhouden tropische tuinen. Nusa Dua heeft een groot winkelcentrum waar het leuk shoppen is. Bij de gezellige restaurants en bars met leuke terrasjes kunt u heerlijk in de buitenlucht genieten van een prima maaltijd of een tropische cocktail. Een echt nachtleven is er hier eigenlijk niet. De resorts bieden de gasten echter ruime mogelijkheden tot vermaak en ontspanning.

Golfliefhebbers kunnen terecht bij de Bali Golf & Country Club. De club behoort tot de toplocaties op Bali en beschikt over een wedstrijdbaan met 9 holes aan zee en negen landinwaarts gelegen holes. Voor boekingen kunt u terecht bij uw hotel/resort. Tijdige boeking is gewenst voor de druk bezette banen.

De hotelaccommodaties vallen in de wat hogere prijsklasse en zijn daardoor zeer geschikt voor vakantiegangers, die willen genieten van luxe voorzieningen in een mooie tropische omgeving.

Interesse om Nusa Dua zelf te bezoeken? Tijdens onderstaande individuele rondreis brengt u onder andere een bezoek aan de mooie stranden van dit plaatsje.

Luxe Rondreis Bali – 15 dagen