Indonesië

INDONESIË is een schitterende reisbestemming. De voormalige Nederlandse kolonie in de tropen heeft de bezoeker heel veel moois te bieden. Het vierde meest bevolkte land ter wereld, met ongeveer 270 miljoen inwoners, is een enorme archipel van meer dan 17.000 eilanden en eilandjes die 5000 kilometer langs de evenaar loopt. Indonesië ligt in een regio met enorme vulkanische activiteit en heeft 400 vulkanen, waarvan er nog een flink aantal actief is.

Indonesië is een land met zoveel culturen, etnische groepen, gebruiken, een overvloed aan flora en fauna, dat het lijkt op honderd afzonderlijke landen verenigd onder één vlag. In het land worden honderden talen en dialecten gesproken. Populaire vakantie-eilanden zijn Java, Bali, Lombok, Sumatra, Kalimantan (Borneo), Sulawesi (Celebes) en Papoea. De hoofdstad Jakarta ligt op Java, het meest bevolkte eiland in de archipel.

Of u nu wilt gaan voor de cultuur, kunst, prachtige stranden, flora & fauna, valleien, regenwouden, vulkanen, het heerlijke klimaat of de voortreffelijke Indonesische keuken….de eilanden hebben het allemaal. Het tropische paradijs Bali is misschien wel het kroonjuweel van Indonesië. Bali is beslist niet alleen het populaire eiland voor zonaanbidders en surfers, maar is ook doordrenkt met heel veel cultuur.

De enorme verscheidenheid aan opties voor reizen in Indonesië is zonder meer verbijsterend. Indonesië blijft een onverminderd populaire vakantiebestemming. Een bezoek aan dit schitterende eilandenrijk zult u dan ook niet snel vergeten. De vriendelijke bevolking verwelkomt u van harte: Selamat Datang!

Zoek hieronder uw individuele rondreis Indonesië uit. Al onze rondreizen worden uitgevoerd met gids en privéchauffeur.

Individuele Rondreis Indonesië

Individuele Rondreis Sumatra

- Avontuur, Cultuur en Natuur -
Individuele rondreis Indonesië
16 dagen


Een prachtige rondreis langs het beste wat dit fascinerende eiland te bieden heeft!

Individuele Rondreis Indonesië

Rondreis Bali 10 dagen

- The Bali Explorer -
Individuele rondreis Indonesië
10 dagen


Actieve en culturele rondreis, Te verlengen met een strandverblijf.