Colombia

COLOMBIA is een van de weinige landen in Zuid-Amerika dat nog niet overspoeld is door westerse toeristen. In Colombia krijg je echt het gevoel dat er nog heel veel te ontdekken valt. Als u van avontuur houdt, reizen in een land vol tegenstellingen, reizen in een land met een grote natuurlijke en culturele diversiteit en u de aardigste mensen van Zuid-Amerika wilt ontmoeten, dan is Colombia de juiste bestemming voor u.

Colombia heeft lange tijd een negatief imago gehad vanwege de strijd tussen de drugskartels en ontvoeringen van burgers door de guerrillabeweging FARC. De drugshandel is de afgelopen decennia met 70% afgenomen en met de FARC is vrede gesloten. Mede daardoor is Colombia een stuk veiliger geworden om te reizen en heeft de verbeterde veiligheidssituatie geleid tot een sterke stijging van het toerisme.

Colombia heeft alle ingrediënten die andere toeristische Zuid-Amerikaanse landen ook hebben: het Andesgebergte, de Amazone, de tropische stranden, de cultuur, het eten, de historische ruïnes, de koloniale gebouwen, de archeologische plaatsen en nog veel meer, maar dat nog zonder grote hordes toeristen.

Het land heeft mooie steden als de hoofdstad Bogotá, Cali, Medellin en Cartagena. Het is het enige land in Zuid-Amerika dat aan twee zeeën grenst: de Stille Oceaan en de Caribische Zee. Colombia biedt een scala aan ecosystemen: van het Amazoneregenwoud in de buurt van Leticia naar de besneeuwde bergen van de Sierra Nevada de Santa Marta en de tropische eilanden van San Andrés en Providencia.

Colombia is een unieke bestemming waar veel te zien en te beleven valt. Dit is de kans een fascinerend land te ontdekken dat nog niet overspoeld wordt door toeristen. Zoek hieronder uw individuele rondreis Colombia uit.

Individuele rondreis Colombia

Fascinerend Colombia

- Cultuur, natuur en prachtige steden -
Individuele rondreis Colombia
18 dagen


Ontdek de pracht van Colombia tijdens deze veelzijdige rondreis!

Individuele rondreis Colombia

Het Beste van Colombia

- Cultuur, natuur en luxe op Isla Barú -
Individuele rondreis Colombia
14 dagen


De hoogtepunten van Colombia, met als afsluiting heerlijke luxe op Isla Barú!

Machu Picchu Peru

Hoogtepunten van Peru en Colombia

- Twee prachtige landen -
Individuele rondreis Colombia en Peru
18 dagen


De hoogtepunten van twee van de mooiste landen van Latijns-Amerika!