Citytriples Azië

Een stedentrip Tokyo? Waarom pakt u er niet gelijk Hong Kong en Bangkok bij?

CITYTRIPLES AZIË is een leuk concept. U bezoekt in een tijdsbestek van 14 dagen drie grote interessante steden in één trip. Alle vliegtickets zijn bij de prijs inbegrepen en in elke stad verblijft u vier nachten in 4 of 5 sterrenhotels, krijgt u een stadstour, een excursiedag buiten de stad en een vrije dag om de stad zelfstandig te verkennen. Maak kennis met Singapore, Bangkok en Hong Kong in één trip! Of gaat u liever naar Beijing en Ho Chi Minh City, met als afsluiter een stedentrip Tokyo? Hieronder vindt u twee voorbeelden van erg leuke Citytriples. Houd de website in de gaten, want er komen er meer aan!

Ga direct naar:

CITYTRIPLE KUALA LUMPUR - HO CHI MINH CITY (SAIGON) - BANGKOK

Bezoek de wereldsteden Kuala Lumpur, Ho Chi Minh City en Bangkok in één trip! Alle vluchten, 4 overnachtingen per stad in 4 of 5 sterrenhotels en genoemde maaltijden, tours en transfers zijn inclusief. De prijsindicatie voor deze citytriple is bij 2 personen € 2.399,00 per persoon.

KUALA LUMPUR

Op dag 1 vliegt u naar Kuala Lumpur, waar u op dag 2 landt en naar uw hotel gebracht wordt. De rest van de dag kunt u in het hotel bijkomen van de vlucht, of de stad alvast verkennen. Op dag 3 staat de stadstour op het programma. U bezoekt met uw privégids onder andere enkele prachtige tempels, Chinatown, de schitterende Jamek Moskee en u gaat de 450 meter hoge Petronas Twin Towers op.

Op dag 4 is het tijd voor de tour buiten de stad. Uw gids en chauffeur halen u na het ontbijt op om u naar de stad Malakka te brengen. Malakka werd van 1641 tot 1824 bestuurd door de Nederlanders en dat ziet u terug in de architectuur van onder andere het ‘Stadthuys’ en de Christelijke Kerk. Het bezoek aan deze historische kuststad bestaat uit een wandeling door het oude centrum, een Peranakan lunch – bestaande uit een mix van Chinese en Maleisische lekkernijen – en een boottocht over de Malakka-rivier, die dwars door de stad loopt.

Op dag 5 kunt u Kuala Lumpur op eigen gelegenheid verkennen. Op dag 6 wordt u bij het hotel opgehaald en naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht naar Ho Chi Minh City.

HO CHI MINH CITY (SAIGON)

Na aankomst op het vliegveld van Ho Chi Minh City wordt u opgehaald en naar het hotel gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. Op dag 7 staat een stadstour op het programma. In de ochtend bezoekt u het Reunification Palace, waar de Vietnamoorlog ten einde kwam, de Notre Dame van Saigon, het Vietnamees Historisch Museum en de Jade Emperor Pagoda. Na de lunch (inclusief) gaat u naar Cholon, het Chinatown van Saigon. Hier bezoekt u onder andere de Thien Hau-tempel, de Cha Tamkerk en de Binh Taymarkt.

Op dag 8 verlaat u de stad voor een bezoek aan de grote Cao Daitempel in Tay Ninh. Vanaf het balkon in de tempel kunt u een van de vier dagelijkse ceremonies bekijken. Na de lunch (inclusief) gaat u naar de Cu Chi-tunnels. De ondergrondse tunnels en kamers, in totaal meer dan 200 kilometer lang, werden tijdens de Vietnamoorlog door de Vietcong gebruikt om uit handen van de vijand te blijven. Durft u de nauwe gangen in?

Dag 9 is weer ter vrije besteding en op dag 10 wordt u naar het vliegveld gebracht voor de vlucht naar Bangkok.

BANGKOK

Na aankomst op vliegveld Suvarnabhumi in Bangkok wordt u naar uw hotel gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. Op dag 11 staat er een stadstour door Bangkok op het programma. U bezoekt met uw privégids onder andere het Jim Thompson House, het Grand Palace en de Wat Pho. Het vervoer tussen deze bezienswaardigheden gebeurt met typisch Thaise vervoermiddelen.

Op dag 12 gaat u de stad weer uit. Uw gids en chauffeur halen u vroeg in de morgen op om de drijvende markt van Damnoen Saduak te bezoeken, waarna de tour verder gaat naar de roemruchte ‘Bridge on the River Kwai’. Hier luncht u eerst en bezoekt dan het oorlogsmuseum en de begraafplaats met graven van de ca. 7000 krijgsgevangenen die omkwamen tijdens de bouw van de beruchte Birmaspoorlijn (1942-1943).

Op dag 13 kunt u Bangkok op eigen gelegenheid verkennen. Op dag 14 wordt u bij het hotel opgehaald en naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht terug naar huis.

Inclusief:

 • vluchten Amsterdam-Kuala Lumpur, Kuala Lumpur-Ho Chi Minh City, Ho Chi Minh City-Bangkok en Bangkok-Amsterdam
 • luchthavenbelastingen
 • brandstofheffing – veiligheidstoeslag
 • excursies en (boot)transfers zoals beschreven
 • begeleiding door een Engelstalige gids tijdens de excursies
 • verblijf in uitstekende 4 en 5 sterrenhotels
 • hotelverzorging op basis van logies & ontbijt
 • maaltijden zoals beschreven

Exclusief:

 • niet genoemde maaltijden
 • fooien
 • optionele excursies
 • reis- en annuleringsverzekering
 • visum Vietnam
 • reserveringskosten (€ 25,00 per boeking)
 • bijdrage garantiefonds GGTO (€ 7,50 per persoon per boeking)

  VRAAG EEN OFFERTE AAN:

  CITYTRIPLE BANGKOK - HONG KONG - TOKYO

  Bezoek de wereldsteden Bangkok, Hong Kong en Tokyo in één trip! Alle vluchten, 4 overnachtingen per stad in 4 of 5 sterrenhotels en genoemde maaltijden, tours en transfers zijn inclusief. De prijsindicatie voor deze citytriple is bij 2 personen € 3.299,00 per persoon.

  BANGKOK

  Op dag 1 vliegt u naar Bangkok, waar u op dag 2 landt en naar uw hotel gebracht wordt. De rest van de dag kunt u in het hotel bijkomen van de vlucht, of de stad alvast verkennen. Op dag 3 staat er een stadstour door Bangkok op het programma. U bezoekt met uw privégids onder andere het Jim Thompson House museum, het Grand Palace en de Wat Pho. Het vervoer tussen deze bezienswaardigheden gebeurt met typisch Thaise vervoermiddelen.

  Op dag 4 is het tijd voor de tour buiten de stad. Uw gids en chauffeur halen u vroeg in de morgen op om de drijvende markt van Damnoen Saduak te bezoeken, waarna de tour verder gaat naar de roemruchte ‘Bridge on the River Kwai’. Hier luncht u eerst en bezoekt dan het oorlogsmuseum en de begraafplaats met graven van de ca. 7000 krijgsgevangenen die omkwamen tijdens de aanleg van de beruchte Birma-spoorlijn (1942-1943).

  Op dag 5 kunt u Bangkok op eigen gelegenheid verkennen. Op dag 6 wordt u bij het hotel opgehaald en naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht naar Hong Kong.

  HONG KONG

  Na aankomst op het vliegveld van Hong Kong wordt u opgehaald en naar het hotel gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. Op dag 7 bezoekt u Hong Kong Island. In de ochtend wordt u door uw gids opgehaald en vertrekt u naar de Man Mo-tempel, waarna Cat Street met zijn kunsthandelaren en galerieën bezocht wordt. Hierna gaat u met de tram de steile ‘Peak’ op, vanwaar u een schitterend uitzicht over Hong Kong heeft. Vervolgens gaat u naar de haven voor een korte rondvaart en een dim sum-lunch. In de middag bezoekt u het pittoreske Repulse Bay en de populaire markt van Stanley.

  Op dag 8 bezoekt u het eiland Lantau, dat bekend staat om zijn ongerepte natuur en weelderige valleien. U gaat via een 5,7 kilometer lange kabelbaan de berghelling van Ngong Ping 360 op. Hier heeft u een adembenemend panoramisch uitzicht over de luchthaven, de Zuid-Chinese Zee, de weelderige bergen en vissersdorpen, en het ontzagwekkende gigantische Boeddhabeeld van Lantau. In Ngong Ping Village bezoekt u het Po Lin-klooster en het grootste bronzen standbeeld ter wereld.

  Dag 9 is weer ter vrije besteding en op dag 10 wordt u naar het vliegveld gebracht voor de vlucht naar Tokyo.

  TOKYO

  Na aankomst op het vliegveld van Tokyo wordt u opgewacht door de chauffeur voor een gedeelde transfer naar uw hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding. Op dag 11 wordt u in de ochtend opgehaald voor de stadstour door Tokyo, gebruikmakend van het openbaar vervoer. De dag begint met een bezoek aan het heiligdom Meiji Shrine, gevolgd door een wandeling door de winkelstraat Omotesando, waar de topwinkels van ‘s werelds grootste modemerken gevestigd zijn. Daarna gaat u naar Asakusa, waar u de sfeer van het oude Tokyo kunt proeven en bezoekt u Sensoji, de oudste tempel van Tokyo. Vervolgens wandelt u door Nakamise, een winkelstraat die een verscheidenheid aan traditionele lokale snacks en toeristische souvenirs biedt. Een boottocht op de Sumida-rivier brengt u naar Hamarikyu Garden, een Japanse tuin uit de Edoperiode, omringd door futuristische wolkenkrabbers. 

  Dag 12 staat in het teken van Mount Fuji en het omliggende nationale park. U gaat met ’s werelds op een na langste kabelbaan naar Mount Owakudani en passeert hierbij zwavelhoudende dampen, hete bronnen en hete rivieren in dit vulkanische gebied. Een majestueus replica-piratenschip vaart u over het meer Ashinoko,  gevolgd door een ritje zigzaggend door de bergen in de Hakone Tozan ‘switchback-trein’.

  Dag 13 is weer vrij te besteden om Tokyo op eigen houtje te verkennen, waarna u na de laatste overnachting op dag 14 weer naar het vliegveld wordt gebracht voor de vlucht terug naar huis.

  Inclusief:

  • vluchten Amsterdam-Bangkok, Bangkok-Hong Kong, Hong Kong-Tokyo en Tokyo-Amsterdam
  • luchthavenbelastingen
  • brandstofheffing – veiligheidstoeslag
  • excursies en (boot)transfers zoals beschreven
  • begeleiding door een Engelstalige gids tijdens de excursies
  • verblijf in uitstekende 4 of 5 sterrenhotels
  • hotelverzorging op basis van logies & ontbijt
  • maaltijden zoals beschreven

  Exclusief:

  • niet genoemde maaltijden
  • fooien
  • optionele excursies
  • reis- en annuleringsverzekering
  • reserveringskosten (€ 25,00 per boeking)
  • bijdrage garantiefonds GGTO (€ 7,50 per persoon per boeking)

  Deze Citytriple kan ook andersom gedaan worden. U begint dan met de stedentrip Tokyo.

   VRAAG EEN OFFERTE AAN: